Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar zijn mijn inschrijfformulieren gebleven?

1

December, 2020

Kak. Waar zijn mijn inschrijfformulieren gebleven?!? Ik durf te zweren dat het hier stond. Waarom staat die knop er nou niet?!

+ Nieuwe functie in Active Campaign.

#activecampaign heeft een nieuwe functie toegevoegd, de landingspagina’s, en meteen even de knop voor de inschrijfformulieren verplaatst. Als je dat niet weet zoek je je een uur in de rondte🙂

De inschrijfformulieren staan nu als subitem onder de knop ‘Site’ (icoon: wereldbolletje). Daar vind je ook de optie voor de landingspagina’s.

NIEUW: Landingspagina’s (Pages) maken met Active Campaign / MailBlue

Loop jij ook zo te stoeien met de beperkte opmaakmogelijkheden van de inschrijfformulieren? Active Campaign heeft een nieuwe functionaliteit uitgerold: Pages. Hiermee kun je uitgebreide landingspagina’s maken. En ze zouden nog converteren ook, volgens Active Campaign.

Dat is wel een hele fijne toevoeging op het bestaande platform. Ik weet namelijk dat steeds meer ondernemers de inschrijfformulieren functie in MailBlue helemaal niet meer gebruiken. Zij maken gebruik van de uitgebreide (opmaak-) opties van de contentbuilder (Divi, Thrive etc.) van hun website. Het enige wat ze doen is de koppeling opzetten. De opmaak zit in de website. Heb jij deze mogelijkheid niet? Dan kan de nieuwe functie ‘Pages’ van MailBlue een uitkomst zijn!

Er is wel een catch: deze functie is alleen beschikbaar voor de Plus- en Professionalaccounts. Ik heb wel begrepen dat als je een account heb van vóór 1 september 2020 je ook Pages kunt aanmaken. Dat is nog eens aardig van ze

Ik heb het nog niet uitgeprobeerd en getest. Maar het staat hoog op mijn verlanglijstje om hier in te duiken. Het is namelijk zeker een interessante toevoeging voor de #starterskit.

Wil je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen en eerder op de hoogte zijn? Aanmelden kan hier

[instagram-feed]

Wil jij op een eenvoudige en persoonlijke manier
jouw (online) aanbod verkopen? 

Volg me ook op social: