Mijn naam is Linda

E-mailmarketing zoals het hoort.
Niet te moeilijk, easy en vanuit verbinding en flow

Hoe ik ben gestart met ondernemen

2015. Net moeder geworden. En zonder werk.

Ik had namelijk mijn baan opgezegd. Het werk wat ik deed, paste niet meer bij mij. En heel eerlijk was ik het na de zoveelste reorganisatie ook wel een beetje zat. Ik voelde in alles dat dit niet mijn pad (meer)was. Ik had er alles uitgehaald wat ik er uit kon halen. Tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Eind 2015 startte ik ​’Your second you’. De filosofie achter mijn bedrijf was dat ik d​e extra ​handen zou zijn die de ondernemer nodig heeft. Ik had er ontzettend veel zin in, maar toch ging het niet zoals dat ik had gehoopt.

Ik deed (bijna) alles wat klanten mij vroegen: social media, online trainingen bouwen, verzorgde e-mailmarketing, dagelijks management taken, support bij events. Ik vergat mijzelf in het hele proces. Wat wou ik eigenlijk? ​Halverwege 2018 besloot ik drastisch te snoeien in mijn aanbod.

 

Ik ging alleen nog doen ík ontzettend blij van word:
werken met Active Campaign| MailBlue.

Eenvoud is the way to go 

Niet alleen in mijn werk, maar ook privé.

Rommelen in de tuin. De ruimte opzoeken in de natuur. En een oprechte verbinding opzoeken met anderen.

Door de jaren heen heb ik geleerd dat mijn gevoeligheid en intuitie mijn kracht is. Ik voel feilloos aan of iets klopt. Soms al voor de ander het doorheeft:-)

Ik houd niet van hokjes. Ze zijn ook nergens voor nodig. Kaders kan ik dan weer prima mee leven.

Ik houd van eenvoud en doen waar je goed in bent. Voor mij is dat processen vereenvoudigen en optimaliseren, zodat je meer tijd overhoudt voor alle leuke dingen die er zijn. Zoals je familie en vrienden.

Genieten van het niet te hoeven werken (dat doet je marketingsysteem voor je), maar gewoon een kop koffie drinken buiten de deur. Of zaterdagavond uiteten met je partner in plaats van achter je laptop kruipen om een salesfunnel te maken.

 

You won’t be distracted by comparison if you are captivated with your purpose
~ Bob Coff

Wat ik voor jou kan betekenen

Mijn kracht is om jouw woorden en wensen te vertalen in concrete workflows in Active Campaign. Techniek heb ik altijd al interessant gevonden. Ik hou van technische snufjes die je leven makkelijker maken. Hoe kan ik iets zo inrichten dat het voor mij werkt? Zonder al teveel moeite en gedoe?

Ik geloof dat wanneer jij jezelf bent en laat zien, je ook de klanten aantrekt die daarbij horen – ongeacht de grootte van jouw mailinglijst of ingewikkelde salesfunnels. Door processen te automatiseren ga je tijd overhouden om je te richten op datgeen waar je goed in bent. Dat is wat werken met Active Campaign voor mij is.

Mijn manier van werken

Als we samenwerken kan je eerlijkheid en openheid verwachten. Ik kan soms wat kort door de bocht komen, maar weet dat ik dit doe om jou te helpen. Ik wil dat jij het beste uit jouw e-mailmarketingsysteem gaat halen.

Vragen staat vrij. En domme vragen bestaan niet.

Werkelijk alles uit handen trekken ben ik niet zo van. Je leert er namelijk niets van. Ik vind het belangrijk dat je in ieder geval in de basis weet hoe jouw systeem in elkaar zit. Dat je niet alles tot in details weet, dat maakt niet uit. Daar heb je mij voor.

Naast de uitvoering denk ik ook graag met je mee hoe jij Active Campaign | MailBlue zo effectief mogelijk in kan zetten voor jouw bedrijf. Zodat je de klanten aan trekt die bij jou passen.

Ik ben jouw grootste cheerleader en motivator wanneer het nodig is. Jouw succes is mijn succes:)

Fun facts over mij

 • Geboren in Den Haag, jaren in het Westland gewoond en nu meer dan 10 jaar woonachtig in de polders vlakbij Dordrecht.
  Ik ben eigenlijk gewoon een plattelandsmeisje:)
 • Ik heb een notitieboeken tic. Als je me ergens mee blij kan maken, dan is het wel met een mooi notitieboek!
 • “Kan niet” zal je mij niet zo snel horen zeggen. Er is altijd een oplossing. Ook al ga ik van A naar Z, met een omweg via D:)
 • Guilty pleasure: Jeff Dunham kijken met een bak blauwe M&M’s op m’n schoot.
 • Zweverige sh#t, Law of Attraction & spiritualiteit: Yes, please! Maar wel met beide beentjes op de grond:)
 • Lichtelijk verslaafd aan persoonlijke groei en psychologie.
 • Als ik niet aan het werk ben, of met de kids speel, sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.
  De recepten worden overigens niet altijd even enthousiast worden ontvangen door de rest van het gezin.
E-mailmarketing. Eenvoudig. Intuitief.
lindasnijders.nl | academie.lindasnijders.nl

Copyright Linda Snijders 2020 | Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden