Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is er één jarig, hoera hoera!

10

November, 2020

Er is niets leukers dan cadeautjes uitdelen. Of krijgen, nietwaar? Dat kun je ook bij je mailinglijst doen. Als je de geboortedatum van je volgers hebt uiteraard😃 Je kunt namelijk op de verjaardag automatisch een e-mail sturen om ze te feliciteren.

Waar vind je dat?
Ga naar campagnes en kies daar voor een nieuwe campagne. Bij het tabblad ‘soort’ kun je rechtsonderin kiezen voor het campagnetype ‘Datum gebaseerd’. Vul de campagnenaam in en ga door naar de volgende stap. 

Selecteer de lijst met contacten, en maak daarna de e-mail op. Bij het laatste tabblad, samenvatting, scroll je naar beneden naar het kopje levering. Hier vul je de volgende gegevens in: 

 Wat zet je in de e-mail?
Je kunt iemand alleen feliciteren (duh) met zijn of haar verjaardag. Wat je ook kunt doen is een éénmalig aanbod doen. Bijvoorbeeld korting op een product of dienst naar keuze, geldig binnen 14 dagen na verzending van de e-mail. Of een gratis (strategie-) gesprek aanbieden. Opties genoeg.

Heb je even geen inspiratie wat je kunt aanbieden? Kijk dan eens bij de grote bedrijven zoals bol.com, Wehkamp of Albert Heijn. Wat zij kunnen, kan jij ook. Maar dan op jóuw manier.

Wil je voortaan mijn nieuwsbrief ontvangen en eerder op de hoogte zijn? Aanmelden kan hier

[instagram-feed]

Wil jij op een eenvoudige en persoonlijke manier
jouw (online) aanbod verkopen? 

Volg me ook op social: